Copyright © [FotoDuch  - GEMMA DUCH "La mammarazzi" ]

 

FACEBOOK FOTO DUCH

 

INSTAGRAM FOTO DUCH

Foto Duch, una empresa de caràcter familiar situada a Salt desde 2002. Ens dediquem a tots els serveis integrals de fotografia, especialitzats en fotografia infantil i casaments.
També podem ajudar-te en disseny gràfic, impressió i publicitat, així com en regals personalitzats amb fotografies i tot tipus de articles relacionats amb el sector. 


I jo sóc la GEMMA DUCH "la mammarazzi" de families. Vaig néixer al 80 a Girona, em vaig criar a Quart i passava els estius a TorreValentina, sempre feliç i alegre. Deien que era un terremoto, molt social i creativa.  
Recordo disparar la 1ra foto al jardí de casa, quan jo tenia 6 anys. 
Crec que tothom qui em coneix, em recordarà sempre amb una càmera en el bolso. I és que necessito guardar tot el que visc. Necessito crear el meu "baúl de los recuerdos", les fotos són el meu Diari Personal. 

Als meus 21 anys d'edat va sorgir l'oportunitat de comprar el traspàs d'una botiga de fotografia, just on m'havien fet el meu reportatge de Comunió!!! i avui dia faig que continuïn creixent la qualitat,  les novetats i el número de clients. Enamorada com el 1r dia de la meva feina, la botiga i la càmera. 
 
I és que com a fotògraf sé que no puc regalar temps però amb la meva càmera sí que puc parar-lo, creant records molt especials: a famílies que no tenen la "foto", nens moguts que els seus pares no aconsegueixen fotografiar, o aquells que simplement senten un "porque yo lo valgo".